Du er her:
  • Om kunstforeningen
  • Levanger kunstforening ble stiftet i 1977 og er medlem i Norske kunstforeninger. Foreningens utstillingslokale er i Middelskolebygget i Levanger. Foreningen har ca 250 medlemmer.

Kunstforeningens formål er å arbeide for å øke forståelsen og interessen for samtidskunst, -billedkunst, kunsthåndverk og andre uttrykksformer.
    Utstillingene er Levanger kunstforenings viktigste aktivitet. Foreningen har en samling av kunst som leies ut til medlemmer.

Levanger kunstforening og Levanger kommune har en intensjonsavtale der hovedmålet er samarbeid om visning av samtidskunst. Der er inngått en samarbeidsavtale med Levanger videregående skole. Kunstforeningen samarbeider også med LevArt .

Levanger kunstforening ble 30 år i 2007. Her er kunstforeningens 30 årige historie,

skrevet av Tove Maria Guttelvik.

Styret 2018

Lise Værvågen